Насловна | Биографија | Галерија | Изложбе | Контакт
српски | english
 
      Самосталне изложбе
 
 

Ужице - 1986. год
Ужице - 1991. год
Златибор - 1997. год
Сент Гален, Швајцарска - 1998. год
Београд - 2004. год
Београд - 2005. год
Нови Сад - 2007. год
Лакташи - 2009. год
Бачка Паланка - 2009. год
Србац - 2009.год